Det er alltid spennende å starte opp etter et langt sommeravbrekk, i alle fall er jeg spent! I forkant hadde Paul og jeg diskutert repertoar, og vi hadde slått fast at vi har behov for seminarer og coaching. Dette var jo forresten en av de tingene koret som helhet var enige om etter oppsummeringen av conventet i Stockholm i april 2009.

Kl. 19.04 var Einar B., Hans Olav, Geir, Jonnhy, Egil, Rolf, Frank, Ole, Steinar, Marius, Einar Z., Jon, Tommy, Roy Arne og undertegnede på plass. Paul kom noe senere fordi han måtte nedlegge skadeskutt vilt! Øyvind og Ivar hadde meldt forfall. Med tanke på at det fremdeles er to - tre nye sangere som har meldt sin ankomst , men ikke kunne komme, synes jeg dette er strålende!

Vi, dvs jeg, snakket en del om muligheter og utfordringer, fortalte at Bye, bye blues og You'll never walk alone blir konkurranselåter neste år og pekte på at vi er heldige som har en arrangør i vår midte, nemlig Paul. Flere av hans arr. vil bli sunget i år. Det er vi glade for.

Deretter ble det oppvarming og tagsynging. Det låt bra! Vi jobba en del med lik teksting og like vokaler, og det hjalp. Beigeistring, ikke minst fra e mer erfarne sangerne, som nok synes det er godt at vervingskampanjen virker.

Etter kaffe og kaker, takk til Trine, jobbet vi litt på samme måte med Daddy Sang Bass før vi tok kvelden.

Mitt håp er at alle de som var der 25. pluss flere til møter opp neste gang. Nå gjelder det å holde seg i flytsonen!

In Harmony Petter S.