Home Blogg

Blogg

Konsert 17. mai 2009

Posted by Petter Spæren Wed, May 20, 2009 18:34:50

17.mai, nasjonaldag og gnistrende vær! Vi har avtalt å møtes kl.14.30 ved Domkirken for kort oppvarming og for å gjøre avtaler foran vår lille opptreden. Kirkeparken er stinn av mennesker og salgsboder. Korps spiller i paviljongen og det er turnoppvisning til dunkende diskorytmer på plenen! Dette er jo herlig, men litt vanskelig å konkurrere med for et kor som synger tørt.

Etterhvert kommer alle slentrende i 17.mai-stasen, og vi inntar plassene på domkirketrappa for å prøvesynge. Prøvesangen glir umerkelig over i konsert, og det samler seg en anseelig mengde mennesker på plassen foran oss. Vi kjemper litt med trafikken i Riddervoldsgate, men både vi og publikummerne trives i finværet! Stadig flere strømmer til, høylydte bifallsrop høres.

Det ble en fin konsertopplevelse der vi på en liten halvtime fikk presentert oss selv og musikken vår på en fin måte. Gratulerer med dagen!

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 12. mai 2009

Posted by Petter Spæren Wed, May 20, 2009 18:27:36

Ikke noen hvilken som helst øvelse dette, kvelden var viet evt. nye medemmer i koret. Da jeg gikk opp trappa til øvingslokalene med kaffe og kaker i hendene merket jeg allerede en ny og annerledes surring av stemmer. Rart med det man er vant til og det lille bruddet med dette. Ganske riktig! Fem interesserte karer, Tore-Viggo, Ulf, Truls, Ole og Jon snakket ivrig med etablerte medlemmer.

Det ble oppvarming etter presentasjonsrunde, (Håper vi ikke skremte dere!), en enkel forklaring av hva barbershop er og hva som skiller stilarten fra andre sjangre, samt en liten konsert for de frammøtte. Deretter gikk vi over til å synge tags. "Please don't give my daddy no more wine" og "I love to sing those barbershop chords" låt fint gjennom lokalene! Det ble fin klang i et kor som aldri har vært større!

Til kaffen og kakene forklarte Rolf hva Fredrikstad Barberboys kan tilby nye medlemmer, og samtalen gikk rundt korets virksomhet. Til slutt sang vi flere tags, og jeg har en følelse av at vi presenterte oss på en god måte.

Vårt store hå er at alle fem fatter interesse, og at de skjønner at vi er veldig opptatte av å få dem med oss i koret. En viktig oppgave for oss alle er å pleie kontakten videre! Dette var virkelig en fin start på vervingskampanjen vår.

In Harmony Petter S.

 

 

Konserter 5. mai 2009

Posted by Petter Spæren Fri, May 08, 2009 22:50:54

Rolf jobber godt i forhold til de halvårlige institusjonskonsertene! Denne gangen var programmet amisiøst, tre opptredener a' en halv time på hvert sted. Slikt kan sette en hver strupe på en hard prøve. Hvordan gikk det?

10 mann. Innøvd repertoar. Vilje til å glede uansett hvor vi opptrer. Vann. Fokus på oppgaven. Kommunikasjon.

Dette ble en fin kveld fra første sang på Emil Mørcks minde, via Borge Sykehjem til vi endelig avsluttet med blomsteroverrekkelse i Fauns vei. (Takk til Paul!)
I løpet av kvelden gledet vi mange. Vi kom i kontakt, lepper beveget seg sammen med testene våre, en gammel dame og mann reiste seg opp og takket spontant.

Det ble en kveld der vi gledet mange. Takk for fin innsats til alle.

In Harmony Petter S.

 

 

Oppdrag 1. mai

Posted by Petter Spæren Sun, May 03, 2009 22:34:59

Fin dag i Fredrikstad. Faren til Øyvind fyller år, (80!) og vi skal synge for ham. Treffer Roy Arne, deretter Hans Olav og Rolf i Storgata like før, og vi lager et lite kvartettstunt. Moro! Resten av gjengen står på andre siden ved elva. Vi synger et par låter og høster en rask suksess blant gjester på Bryggepromenaden. Vi skulle ha sunget mer. En ide for sommeren som ligger foran oss, vandretur med barbershop langs de mange skjenkestedene.

Inne på "Mer" får vi vann i glassene og kommer på plass for å synge for jubilanten. "Presangen" fra sønnen slår an umiddelbart, og vi bidrar til en fin kveld for ham selv om det er litt småsurt av og til.

Jeg blir glad og rørt når mennesker, altså publikum og spesielt jubilanten, setter slik pris på det vi gjør. Keep the whole world singin'!

Til uka er det nye oppdrag i lokalmiljøet. Forbered dere på hele repertoaret, møt opp på Borge sykehjem i tide, (les tidspunkt på hjemmesidene), og varm godt opp på forhånd!

Forresten, Ole Holt (Bass) fra Late Edition på Skjetten ringte. Han vil øve sammen med oss fra høsten av og kommer på øvelsen den 12. mai der vi alle skal ha med oss en mulig ny barbershopper. Hvem tar du med?

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 28. april 2009

Posted by Petter Spæren Fri, May 01, 2009 21:56:08

Lang samtale om/oppsummering av conventet i Stockholm. Viser til internt notat/ intern oppsummering. Vi snakket også mye om resten av sangeråret. Spesielt blir øvelsen 12. mai viktig. Vervingsøvelse. Ta med deg mulig nye medlemmer/sangere. Jeg har med en mulig ny sanger selv!

Trente på sanger til 1. mai. Faren til Øyvind fyllerrunde år , og han, altså Øyvind, og vi, skal synge for ham på "Mer" (Gamle Sir Winston")

Manns minne er kort. Vi vedtok raskt å delta på neste års convent, og vi vet hvordan vi kan bli bedre. (Oppsummering og dommergjennomgang. (CD fra Paul))

In harmony Petter S.

 

 

SNOBS convent 23. - 26. april

Posted by Petter Spæren Fri, May 01, 2009 21:46:29

Paul ringer og sier at han ikke kan delta på conventet. Jobben kaller og han må gjøre den. Nedtur for oss og spesielt nedtur for Paul selv. Dette er jo det vi har sett fram til, gledet oss til og arbeidet knallhardt for et år. OK. Mye tankevirksomhet og omorganisering for mitt vedkommende. Slik er livet. Vi får greie oss uten Paul. Får bare gjøre det.

Bilene kjører mot Stockholm. Vi kommer fram og når konserten til inntekt for de gruppene som skal delta i USA i år. Einar B. , Hans Olav, Roy-Arne og Petter får låne penger av Rolf Erik i Four Men Only og kommer inn i konsertsalen "just in time". Hvilken opplevelse! Alt det beste Norden har å by på.

Pils etterpå, og der er faktisk Paul! Mannen har jobbet seg inn mange timer og er her sammen med Marit. Hvilken lykke!

Fredagen. Vi får coaching av Kenneth (Dette herlige menneske) i presentation etter egenoppvarming og lunch, vi får stemmeoppvarming av Rolf Erik før vi skal på. Vi er i flotte i svart og hvitt og helt klare. Skal på etter Zero08. Det tenker vi lite på.

Vi blir fulgt fram til stageintrance av kona til Henrik R. Alle har det bra og vet hva de skal gjøre. Applaus for Zero08 høres. Dørene går opp for oss. Vi vet hvor vi skal stå fordi vi har hatt Stagetest tidligere. Lys på. Vi annonseres. Stor applaus! Dirigent fram og slår ut armene! Pitch! Koret tar tonen. Dir. snur seg mot koret og koret vender seg mot dirigenten. Vi er i gang. Vi gjør greia vår så godt vi kan.

Paul marsjerer over scenen etter en elendig og utrolig pitch. (Hvordan kom vi egentlig i gang på 2. låt? Jeg stod der, ventet, ventet, ventet og kunne ikke klare å vente lenger. Mentalt press. Måtte bare snu meg og tro at dette ville gå. Det gikk bra selv om det kunne gått bedre. Men ikke i år.)

Lyset går av etter stormende applaus. Trampeklapp faktisk. Husker at jeg klemte Roy Arne fordi jeg var så fornøyd. Samtale etterpå, opprømt stemning. Komme inn i konsertsalen og møte den varme applausen der også! Topp!

Best Improvement. Fredrikstad Barberboys. Skjønner ikke helt hva som blir sagt. Blir sittende. "Du får komme opp på scenen", sier Henrik R. Jeg løper ned , griper pokalen, gir klemmer, svinger pokalen over hodet, mister lokket på pokalen i gulvet og klarer nesten å dempe det på høyrefoten før det når scenegulvet. Lykkelig. Vi er det eneste koret som har framgang. Average 58,5.

Resten av conventet blir en eneste lang reise i klanger fra oss selv og så mange kvartetter og kor vi bare kan la oss inspirere av og ønse alt godt. Så mange dyktige mennesker! Så mange vanvittig flotte arr., framføringer. Så mange som vil dele med seg.

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 21. april 2009

Posted by Petter Spæren Fri, May 01, 2009 21:17:01

Siste øvelse før avreise til Stockholm. Spenning og ro! Vi jobbet med konkurranselåtene og gikk gjennom polecats og tags slik at vi også kunne være med på afterglow sammen med nye og "gamle" sangervenner. Legato. Fraseavslutninger med crescendo. Vokalegalisering. Presentation.

Vi har våre arbeidsoppgaver i forhold til de to låtene vi synger. Mye trening på rutiner og pitch. Alle skal gjøre sitt. Vi har aldri vært bedre forberedt.

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 14. april 2009

Posted by Petter Spæren Thu, April 16, 2009 22:33:54

Hans Olav på dåpsmøte med presten. (En barbershopper er født!) Einar B. på jobbmøte. To bary-er ute. Blir det øvelse? Paul stiller og vi øver.

Roy Arne har med seg Truls som har lyst til å høre oss og kanskje være med. Vi håper at Truls fikk et godt inntrykk, og at han har lyst til å være med videre. Vi har lyst til å ha ham med!

Oppvarming, tags. En barytone, fire basser, fem leader og to tenorer. En dir.

Gjennomgang av konkurranselåter. Terping. Terping. Terping. Det vi har bestemt oss for nå, og det vi har hatt fokus på er det som gjelder. Sjekk ut hjemmesidene våre.

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 7. april 2009

Posted by Petter Spæren Fri, April 10, 2009 21:28:34

Klar med noter, pitch og vannflaske på vei til bilen for å kjøre til "Porselen". Derstår Marius og spør om han kan parkere sykkelen sin hos meg. Øvelsen er flyttet til City, og det har jeg ikke fått med meg. Sånn går det når man ikke sjekker mailen daglig. Takk til Marius som reddet meg fra bomtur og forvirring!
Paul satt fast i overtidsarbeid, Roy Arne og Ivar var påsketurister, ellers ble vi fulltallige.
Vi har fått mange impulser i det siste, og det er en utfordring å ta tak i dette på en fornuftig måte, en måte som gjør at det vi jobber med sitter og fører til resultater i Stockholm 24. - 26. april, men også videre framover. Jeg vet jo av erfaring at vi kun klarer å ta inn en ting av gangen dersom det skal sitte og ble en integrert del av oss. Det er viktig å ha dette i tankene.
Når vi jobber presentation vil andre sider ved sangen lide inntil framføringen sitter. Derfor jobber vi med å ta pitch, vi jobber med å vite hvordan hver enkelt skal framstå når lyset kommer på, hvordan vi framstår og hva vi formidler når vi synger, hvor vi har blikket, hvordan holdningen er osv. helt til vi er ute av scenen og dommerne ikke ser oss lenger. Hver enkelt sanger må kjenne sine arbeidsoppgaver! Dette må sitte i ryggmargen.
Synket har mye med kontakten mellom dirgent og kor å gjøre. Vi må i utgangspunktet kunne stemmen vår utenat, baklengs og i søvne! Det er dirgentens rolle å bidra til at det hele blir presist og synkront, da må du se på ham! (Meg!)
Vokalegalisering er ikke ukjent, men et nytt fokus etter seminaret, og vi har sett hva det kan gjøre med klangen dersom vi kombinerer det med riktig intonasjon. Plustelig opplever vi hvordan overtonene myldrer fram, og da gjør det lite om vi har sunget låta så mange ganger at vi blir kvalme av den! Med ett blir alt nytt. Vokalene dine må være like de andre sangernes vokaler , og de må synges ut i rommet. (Synge over hånda, som Paul lærte av Joe Liles).

Så kommer det fornuftige innspill på øvelsen. dere sangere vet jo etterhvert mye om sjangeren vår. Jeg håper dere synes innspillene blir tatt vare på selv om de ikke blir jobbet med umiddelbart!

Jeg tenker at vi nå må ta vare på og jobbe systematisk med et utvalg av kvaliteter innenfor sjangeren vår fram til seminaret den 18. april. På seminaret og den siste øvelsen blir det snakk om å bli trygge på det jeg har nevnt over. Det er viktig for meg at dere er trygge, har det bra, har noe å formidle og gi til publikum når vi står på scenen i Stockholm.

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 31. mars 2009

Posted by Petter Spæren Wed, April 01, 2009 22:33:27

Til denne øvelsen hadde jeg lagt opp et ganske stramt program. Ambisjonen var nok en gang å ta vare på erfaringene fra seminaret i mars og øvelsen med Grif uka etter. Jeg synes det fungerte bra. Fokus ligger selvsagt på conventet i Stockholm i april.

Vi startet uten oppvarming og gikk rett på "pitch"-øvelse. Hver og en av dere ble bedt om å ta rett tone til "Georgia" og "Beer Barrel" alene og uten støtte av de andre. Dette skal vi fortsette med, det har med trygghet og presentation å gjøre.

Deretter jobbet vi systematisk med presentation etter en plan jeg hadde lagt opp. Detaljert. Paul observerte, vi diskuterte og vi kom fram til faste arbeidsoppgaver for hele koret. Bra jobba, Paul! Sjøl fikk jeg mange innspill og oppgaver å jobbe med som leder for koret i en presentation-sammenheng slik jeg hadde lagt opp til, og det var nyttig. Stort sett er det jo dere "boyser" som får høre det, jeg trenger det også. Min holdning, min igangsetting, mitt ansikt, min trygghet og mine bevegelser er, (heldigvis), av betydning, og jeg skal jobbe med dem.

Arbeidsoppgavene for hver enkelt skal være svært tydelige når vi står på scenen i Stockholm. Det er mulig å forberede seg og være komfortabel!

Elers hadde vi iteressante opplevelser i forhold til vokalegalisering og vokalplassering i forhold til det jeg har lært dere, det Paul har formidlet etter møte med Joe Liles og det Grif tilførte. Meget nyttig! Mange fine innspill fra dere som er notert.

Vi rakk å synge gjennom "Georgia", 2. del med tanke på å holde den rolige pulsen, de fire flate. Det gjelder å holde vokalene til du går på trynet. Skal vi få dette til å sitte må vi også ha med intensiteten og dynamikken. Godt vi har noen øvelser igjen!

In Harmony! Petter S.

 

 

Øvelse 31. mars 2009

Posted by Petter Spæren Wed, April 01, 2009 22:33:25

Til denne øvelsen hadde jeg lagt opp et ganske stramt program. Ambisjonen var nok en gang å ta vare på erfaringene fra seminaret i mars og øvelsen med Grif uka etter. Jeg synes det fungerte bra. Fokus ligger selvsagt på conventet i Stockholm i april.

Vi startet uten oppvarming og gikk rett på "pitch"-øvelse. Hver og en av dere ble bedt om å ta rett tone til "Georgia" og "Beer Barrel" alene og uten støtte av de andre. Dette skal vi fortsette med, det har med trygghet og presentation å gjøre.

Deretter jobbet vi systematisk med presentation etter en plan jeg hadde lagt opp. Detaljert. Paul observerte, vi diskuterte og vi kom fram til faste arbeidsoppgaver for hele koret. Bra jobba, Paul! Sjøl fikk jeg mange innspill og oppgaver å jobbe med som leder for koret i en presentation-sammenheng slik jeg hadde lagt opp til, og det var nyttig. Stort sett er det jo dere "boyser" som får høre det, jeg trenger det også. Min holdning, min igangsetting, mitt ansikt, min trygghet og mine bevegelser er, (heldigvis), av betydning, og jeg skal jobbe med dem.

Arbeidsoppgavene for hver enkelt skal være svært tydelige når vi står på scenen i Stockholm. Det er mulig å forberede seg og være komfortabel!

Elers hadde vi iteressante opplevelser i forhold til vokalegalisering og vokalplassering i forhold til det jeg har lært dere, det Paul har formidlet etter møte med Joe Liles og det Grif tilførte. Meget nyttig! Mange fine innspill fra dere som er notert.

Vi rakk å synge gjennom "Georgia", 2. del med tanke på å holde den rolige pulsen, de fire flate. Det gjelder å holde vokalene til du går på trynet. Skal vi få dette til å sitte må vi også ha med intensiteten og dynamikken. Godt vi har noen øvelser igjen!

In Harmony! Petter S.

 

 

Øvelse 24. mars 2009

Posted by Petter Spæren Sat, March 28, 2009 22:37:22

Bra frammøte. Øvelsen ble brukt til konkurranselåtene våre. Vi tok tak i , noterte ned og brukte impulsene fra seminaret og forrige øvelse der Grif deltok.
Fikk mange aha-opplevelser i forhold til renhet, vokaler og barbershop 7ths! Det tror jeg Hans-Olav også fikk!!!!!

Nå er det Stockholm som gjelder!

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 17. mars 2009

Posted by Petter Spæren Sat, March 28, 2009 22:33:16

Denne tirsdagen dro jeg til Moss og hentet Grif som kom med ferga fra Horten. Vi snakket mye sammen på turen til Fredrikstad, jeg har vel aldri snakket så mye engelsk-amerikansk noen gang før. Vi la opp øvelsen og rakk en espresso hjemm hos oss før vi gikk i gang med tempoøvinger på Georgia og anglo-amerikansk utale på samme låt og Darkness.. og Beer Barrel.

Coaching er bra greier, og rif tilførte oss mye denne kvelden. Det ble notert flittig, og jeg vet at vi alle fikk stort utbytte av denne kvelden. Hittil har vi jobbet ganske systematisk, nå fikk vi virkelig erfare hva lik og riktig uttale av vokaler og diftonger innebærer for klangen. Thamk you, Grif!

In Harmony Petter S.

 

 

Seminar, konsert og coaching 13.,14. og 15 mars

Posted by Petter Spæren Sat, March 21, 2009 21:49:34

En del møttes i Tøihuset den 13.mars for å rigge til konsert og Afterglow. En del folk hadde da allerede jobbet intenst og mye med tilrettelegging og innhold. Sjøl brettet jeg servietter sammen med Eva Hunn! Rolf har sendt en fyldestgjørende mail der alle som har lagt ned arbeide denne helga har fått sin takk. Og for en helg det ble!

På morgenen lørdag 14. ankom glade og forventningsfulle BBS-ere av begge kjønn og fra store deler av Østlands-området en nyoppusset Cicignon skole. Fellesarealet og tilstøtende rom viste seg å være en ideell ramme for seminaret. Hyggelig å ønske folk velkommen til flotte lokaler. Forrige gang vi var her, før oppussing, var jeg rent skamfull over hvordan norske skolebygg så ut.

Q-Tones og Grif ga oss en utrolig fin dag. Bare gode tilbakemeldinger på innholdet, og en fin ro over hele gjennomføringen. Jeg noterte flittig i forhold til oppvarming, diftonger og vokaler, pust, tonedanning osv. Vi tar det med oss inn i øvelsene.

Konserten. Stinn brakke og stor stemning. Tøihuset er et bra lokale å synge i, og jeg tror alle medvirkende ble løftet fram av det entusiastiske publikummet. Det var moro å være konferansier! 7 medvirkende kor/kvartetter i alt. (Se bildene på hjemmesida vår. www.barberboys.no ) Spesielt fint var det å stifte bekjentskap med 4 men only og Gutta Voice. Spesielt godt var det at vi i FBB gjorde en veldig god figur, og ekstra spesielt og godt var det å høre Q-Tones. Utstråling og kvalitet, de gutta ligger et par divisjoner over oss.

Afteglow. Dette særegne BBS-arret begynner vi å bli gode på. Folk koste seg, og grupperinger spratt opp og underholdt hele kvelden! Det ble ikke kjedelig et sekund. For en kveld!

Dagen etter fikk vi coaching ( mest i presentation ) av Q-Tones og Grif. Jeg noterte, og vi bruker det videre.

Dette ble bra!

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 10. mars 2009

Posted by Petter Spæren Sat, March 21, 2009 21:31:43

Siste øvelse før seminar og årlig BBS-konsert i regi av oss selv. Bra frammøte denne gangen, og vår første øvelse på en tirsdag. Bedre sjanse for to tenorer, og slik ble det.
Vi jobbet med vårt konsertprogram (Please don't give, I'm sittin' on top of the world, Beer Barrel Polka, Darkness on the Delta, Georgia og Bye, bye blues. ) samt polecats. Greit å kunne slike til afterglow.
God følelse foran konserten!

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 10. mars 2009

Posted by Petter Spæren Sat, March 21, 2009 21:31:30

Siste øvelse før seminar og årlig BBS-konsert i regi av oss selv. Bra frammøte denne gangen, og vår første øvelse på en tirsdag. Bedre sjanse for to tenorer, og slik ble det.
Vi jobbet med vårt konsertprogram (Please don't give, I'm sittin' on top of the world, Beer Barrel Polka, Darkness on the Delta, Georgia og Bye, bye blues. ) samt polecats. Greit å kunne slike til afterglow.
God følelse foran konserten!

In Harmony Petter S.

 

 

Sanginnslag 7. mars 2009

Posted by Petter Spæren Sun, March 08, 2009 21:11:35

Vi var for anledningen booket som underholdning under middagen på en lege/sykepleierkongress i bankettsalen på Hotel City. Etter en del venting i kulissene entret vi salen og besteg en provisorisk scene iført våre splitter nye kostymer. Svarte skjorter og bukser, svarte sko og hvite suspenders. (Les bukseseler) Tøft!

Salen var fylt til randen med ca 250 kongressdeltakere, og vi fikk dem til å le og kose seg med vårt innslag. Applausen var stor og rungende etter hvert nummer, folk hadde det bra og de arrangementene vi framførte satt! Det er vel første gang jeg har opplevd at publikum har begynt å klappe under sangen. Det skjedde på "Beer Barrel Polka" og æren må vel tilskrives Pauls herlige koreografi på medbrakt ølvom. Vi holdt på i 15 minutter, og det tror jeg var akkurat passe.

Bra jobba, karer!!!!!!

In Harmony Petter S.

 

 

Seminar 7. mars 2007

Posted by Petter Spæren Sun, March 08, 2009 21:04:01

Steinar hadde skaffet lokaler på City. Takk til ham. Vi startet kl. 12:00 og avsluttet like før kl:16:00. Siden lokalet var knusktørt, brukte vi god tid på oppvarming og "tuning" av koret. De innsatsene vi gjorde var av høy kvalitet, og det var nok pauser og stort nok vanninntak til at ingen var slitne i stemmen da vi forlot seminaret.
Vi jobbet en del med presentation, begrepet boks, legge energi i framføring og å være tilstede. I BBS er notene arrangørens gave til koret, og vår sang er vår gave til publikum. Det skal være en gave som underholder og formidler tekstlig innhold med stor innlevelse. Dette må vi gjenta og gjenta, det holder ikke å si at vi skal gjøre det på konserten.
Intonasjon ble behandlet ganske nøye, og vi sank svært lite selv om lokalet ikke ga noen hjelp.

Vi jobbet altså mye med presentation og gjorde klare avtaler i forhold til hele framføringen. Dagens latter frambrakte barytonene med lystig koreografi på Darkness on... og spesielt Paul med solistisk spill på egen vom!

Rolf delte ut plakater til konserten den 14. Husk å henge dem opp!

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 2. mars 2009

Posted by Petter Spæren Sun, March 08, 2009 20:55:07

Denne gangen var vi godt besatt på alle stemmer, og det var deilig. Det gjør noe med klangen og innstillingen når vi er de vi skal være. (Nesten). Øvelsen ble brukt til å sikte seg inn på opptreden den 7.mars og BBS-treffet den 14.mars.
Konventet i april ligger også langt framme i bevisstheten, og derfor er det så fint å oppleve at låter "setter" seg.
Vi bruker ellers metodikken med å øve svært langsom (Tone for tone) på steder der vi har problemer, og dette gir resultater.

In Harmony Petter S.

 

 

Øvelse 2. mars 2009

Posted by Petter Spæren Sun, March 08, 2009 20:54:59

Denne gangen var vi godt besatt på alle stemmer, og det var deilig. Det gjør noe med klangen og innstillingen når vi er de vi skal være. (Nesten). Øvelsen ble brukt til å sikte seg inn på opptreden den 7.mars og BBS-treffet den 14.mars.
Konventet i april ligger også langt framme i bevisstheten, og derfor er det så fint å oppleve at låter "setter" seg.
Vi bruker ellers metodikken med å øve svært langsom (Tone for tone) på steder der vi har problemer, og dette gir resultater.

In Harmony Petter S.

 

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL